EEN DIEPGAANDE REIS DOOR DE WERELD VAN KOFFIE Met koffiekampioenen Rose van Asten & Wendelien van Bunnik Van smaak en zetmethodes tot techniek en extractie - toegankelijk én verdiepend. Dit boek is een onmisbare bron voor zowel de enthousiaste hobbyist als de ambitieuze professional. Ve... Meer
EEN DIEPGAANDE REIS DOOR DE WERELD VAN KOFFIE Met koffiekampioenen Rose van Asten & Wendelien van Bunnik Van smaak en zetmethodes tot techniek en extractie - toegankelijk én verdiepend. Dit boek is een onmisbare bron voor zowel de enthousiaste hobbyist als de ambitieuze professional. Verwacht geen stoffige theorie, maar slimme inzichten, praktische tips en herkenbare voorbeelden uit de hedendaagse praktijk. Of je nu houdt van experimenteren, verfijnen of gewoon elke dag betere koffie wil zetten én drinken – dit boek is voor jou. Een no-nonsense boek vol praktische uitleg, inzichten én moderne technieken • De complete reis van koffiebes tot in jouw kopje • Verschillende zetmethodes; espresso, v60, AeroPress, French press, en nog veel meer • Espresso-extractie uitgelegd (op een manier die wél te begrijpen is) • Veelgemaakte (latte art-)fouten en hoe je ze voorkomt