Over ons

Het team achter Het is een boek

Bij Het is een boek werken we er met een klein team van boekenliefhebbers aan om een handige én overzichtelijke plek te creëren waar alle relevante en nieuwe boeken te vinden zijn voor jouw winkel of webshop! We voegen wekelijks nieuwe uitgeverijen en boeken toe aan de site, dus blijf ons vooral regelmatig bezoeken. Ons assortiment wordt steeds mooier en uitgebreider!

Het is een boek is de complete online groothandel voor alle cadeauwinkels, conceptstores, natuurwinkels, kookwinkels, speelgoedwinkels, interieurwinkels, kortom, voor alle winkels die óók boeken in hun assortiment verkopen. We hebben geen eigen magazijn maar leveren direct uit de voorraad van de uitgevers. De boeken worden binnen twee tot vijf werkdagen geleverd en bij voldoende afname betaal je geen vervoerskosten. Het is een boek biedt bij zo veel mogelijk boeken extra verrijkt beeldmateriaal aan (we hebben daarvoor een kleine studio ingericht!) zodat je een goed beeld krijgt van de boeken die je inkoopt.

Mocht je tips hebben voor boeken die we absoluut niet mogen missen, laat het ons dan weten!

Hartelijke groet,

Team Het is een boek

Eveline, Naomi, Dian, Tjamke en Maarten


De uitgeverijen die nu te vinden zijn op Het is een boek:


Het is een boek heeft als onderneming niets te maken met het gelijknamige boek van Lane Smith. Dat neemt niet weg dat we het wel een heel leuk boek vinden.