Over ons

Het team achter Het is een boek

We zijn Het is een boek gestart omdat we op vakbeurs showUP merkten dat er veel behoefte is aan één plek waar alle relevante boeken te vinden zijn. We werken met een klein team van boekenliefhebbers en zullen wekelijks nieuwe uitgeverijen en boeken gaan toevoegen aan de site. Blijf ons dus vooral bezoeken, want het assortiment wordt steeds mooier!

Het is een boek is de complete online groothandel voor alle cadeauwinkels, conceptstores, kookwinkels, speelgoedwinkels, interieurwinkels, plantenwinkels, kortom, voor alle winkels die óók boeken in hun assortiment verkopen. We hebben geen eigen magazijn maar leveren direct uit de voorraad van de uitgevers. De boeken worden binnen twee tot vijf werkdagen geleverd en bij voldoende afname betaal je geen vervoerskosten. Het is een boek biedt bij zo veel mogelijk boeken extra verrijkt beeldmateriaal aan (we hebben daarvoor een kleine studio ingericht!) zodat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van alle boeken.

Mocht je tips hebben voor boeken die we absoluut niet mogen missen, laat het ons dan weten!

Hartelijke groet,

Team Het is een boek

Eveline, Dian, Tjamke, Naomi en Maarten


De uitgeverijen die nu te vinden zijn op Het is een boek:


Het is een boek heeft als onderneming niets te maken met het gelijknamige boek van Lane Smith. Dat neemt niet weg dat we het wel een heel leuk boek vinden.