Contactgegevens

Het is een boek
Niasstraat 6D
3531 WP Utrecht

Telefoon
+31 (0)20 2260 238

E-mail
info@hetiseenboek.nl

KvK nummer
61394467

BTW nummer
NL854324124B01

Veelgestelde vragen

Je kunt gratis een account aanmaken via de pagina registeren. Vanaf nu is het mogelijk om de inkoopprijzen en voorwaarden te zien en een bestelling te plaatsen.

Bij Het is een boek tref je een compleet assortiment van boeken en genres op één plek. Omdat de boeken rechtstreeks vanuit de voorraad van de aangesloten uitgeverijen worden gedistribueerd (en wij zelf dus geen eigen magazijn hebben) is bestellen bij Het is een boek een duurzame en snelle keuze. De boeken liggen namelijk altijd binnen twee tot vijf werkdagen bij je op de mat! We vullen het aanbod continu aan en verrijken de producten zodat je binnen de kortste keren staat te popelen om boeken te verkopen!

Nee, Het is een boek is een B2B inkoopkanaal. De ingekochte artikelen zijn bedoeld voor wederverkoop en we staan ​​niet toe dat individuen producten kopen die worden gebruikt voor consumptie.

Het is een boek levert binnen Nederland en België!

Als je geregistreerd en ingelogd bent, zijn de inkoopprijzen zichtbaar bij de artikelen en in de winkelmand.

Wij nemen alleen bij levering beschadigde boeken retour. Dat kan door binnen vijf dagen na ontvangst de beschadiging door te geven per mail aan info@hetiseenboek.nl. Je ontvangt hierna verdere instructies over de retourprocedure.

Na betaling en ontvangst van de orderbevestiging is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren of te wijzigen. Controleer de bestelling goed voordat je tot betaling overgaat.

De inkoopfactuur ontvang je bij je orderbevestiging in de mail, maar is ook te downloaden bij de bestelhistorie in je account.

Op Nederlandstalige boeken zit een vaste boekenprijs waar niet vanaf mag worden geweken, tenzij er een actieprijs is ingesteld door de uitgever. De verkoopprijs vermeld bij onze producten is gelijk aan de vaste boekenprijs. Engelstalige boeken, kalenders, jaaragenda's en spellen vallen niet onder de vaste boekenprijs, van die producten mag je de verkoopprijs zelf bepalen.

Meer informatie over de vaste boekenprijs vind je op: www.cvdm.nl/vaste-boekenprijs

Zeker, stuur ons per mail om welk boek het gaat en we kijken graag met je mee! Bij bestellingen boven de dertig exemplaren van een titel checken we altijd eerst de voorraad om zeker te weten dat we je kunnen helpen met je bestelling. Mail je aanvraag naar info@hetiseenboek.nl en we nemen contact met je op!

Het is een boek is een online groothandel. We hebben geen vaste showroom of fysieke winkel, maar staan wel twee keer per jaar met een stand op vakbeurs showUP. Daar ontmoeten we je graag!

Interessante thema's