Bestellen

Het is een boek is een B2B inkoopkanaal en uitsluitend bedoeld voor winkels en webshops die onze producten wederverkopen. Om een bestelling te kunnen plaatsen dien je je te registreren als inkoper met een geldig KvK- en BTW-nummer. Na registratie is het mogelijk om in te loggen en zijn de inkoopprijzen van de producten zichtbaar.

Het minimum bestelaantal staat bij het product vermeld en kan per product verschillen. Plaats de gewenste producten in de winkelmand en controleer de bestelling goed. Je kunt de aantallen nog wijzigen of producten verwijderen. In een volgende stap is het mogelijk een afwijkend afleveradres in te voeren.

Na betaling en ontvangst van de orderbevestiging (per mail) is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren of te wijzigen. De geplaatste bestelling en inkoopfactuur zijn tevens terug te vinden in je account.

Het is een boek hanteert een maximum van dertig exemplaren per product. Hiermee kunnen wij garanderen dat er genoeg voorraad is om de bestelling spoedig te leveren. Wil je meer dan dertig exemplaren van een product bestellen? Mail dan naar info@hetiseenboek.nl. Wij bekijken of er voldoende voorraad van het boek beschikbaar is om te kunnen leveren!