De bijbel van de Koreaanse keuken

De bijbel van de Koreaanse keuken

Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingre... Meer

€29,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.

Titel
De bijbel van de Koreaanse keuken

Ondertitel
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap

Auteur
Sang-Ah Yoo

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048864751

Aantal pagina’s
496

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,7 x 16,3 x 4,5 cm

Gewicht
1250gr

Tags
Kookboek
Azië
Vis
Vlees
Groente

Merken
Kookbijbels