Vleesbijbel

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfot... Meer

€34,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Titel
Vleesbijbel

Ondertitel
alles over rund & kalf, varken en lam

Auteur
Gertjan Kiers
Bas van Wijngaarden

Illustrator
Tijs Koelemeijer

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048833337

Aantal pagina’s
496

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,7 x 16,2 x 4,3 cm

Gewicht
1245gr

Tags
Kookboek
Vlees

Merken
Kookbijbels