De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en d... Meer

€33,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Titel
De bijbel van de Nederlandse keuken

Ondertitel
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Auteur
Janneke Vreugdenhil

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048847341

Aantal pagina’s
496

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,8 x 16,2 x 4,5 cm

Gewicht
1231gr

Tags
Nederland
Groente
Kookboek
Vlees
Vis

Merken
Kookbijbels