De bijbel van de Indonesische keuken

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oos... Meer

€33,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Titel
De bijbel van de Indonesische keuken

Auteur
Maureen Tan

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048853816

Aantal pagina’s
496

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,7 x 16,3 x 4,5 cm

Gewicht
1265gr

Tags
Groente
Kookboek
Vlees
Azië
Vis

Merken
Kookbijbels