Aarde, zout en vuur

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de ti... Meer

€32,00
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de titel over gaat: aarde is de bron van alle groenten, zout is de meeste elementaire specerij en vuur de beste basic manier van koken.

Titel
Aarde, zout en vuur

Ondertitel
Koken met groenten in het ritme van de seizoenen

Auteur
Susann Probst
Yannick Schon

Uitgever
Uitgeverij Snor
ISBN
9789463141314

Aantal pagina’s
240

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
27,3 x 21,2 x 3,2 cm

Gewicht
1256gr

Tags
Seizoenen
Vegetarisch
Kookboek
Groente

Merken
Snor